Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Andi és Dani

Az esküvő dátuma: 2022-07-30

"Igazából nincsenek szavak, amelyek kifejeznék, hogy mennyire hálásak vagyunk Péternek, hogy tökéletessé varázsolta a nagy napunkat. Az összes vendég külön is jelezte, hogy telitalálat választás volt, nem csak a trükkjei, hanem a ceremónia vezénylés is tökéletes volt. A kezdeti izgalom rögtön elpárolgott részemről, mikor kezébe vette az irányítást. Nekünk csak hátra kellett dőlni és élvezni a napot. Nem csak szakmailag profi, hanem emberileg is rendkívül szerethető karakter. Az egész este során odafigyelt ránk és tökéletesen kezelte az összes helyzetet. Remélem még lesz alkalmam részt venni az általa vezényelt esküvőn vendégként is🙂."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Anna és Peti

Az esküvő dátuma: 2022-07-16

"Szia Péter! Már a szombati nap folyamán is sikerült minket meglepned a profi munkáddal, és ezt így két nap távlatában is csak megerősíteni tudjuk. Mosolyt csaltál mindenki arcára, fantasztikusan koordináltad a násznépet, nekünk pedig egy nagy terhet vettél le a vállunkról azzal, hogy jelen voltál. Szuper visszajelzéseket kaptunk azóta, és mi is örömmel gondolunk vissza a közös bulira. Nagyon köszönünk még egyszer mindent, további kellemes nyarat Neked! 🙂"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Adri és Tomi

Az esküvő dátuma: 2022-07-07

"Drága Péter, én is onnan kezdem, ahonnan te indítottad el a mi rendhagyó bulinkat: 4 évvel ezelőtt, a portréfotózásod után azt mondtam, ha én egyszer férjhez megyek, te leszel a ceremóniamesterem (kb. annyi esély volt erre, mint a piros hóra az égből, lássuk be, nem voltam az a házasulós fajta)… 😀 Aztán férjhez mentem, majd megkerestelek a feladattal. Hogy miért?: 1. mert megígértem évekkel ezelőtt 2. szeretem a hangodat 3. szerettük volna meglepni a vendégeinket a fergeteges mutatványaiddal 4. biztos voltam abban, hogy rád bízhatom azt az eseményt, ami egyetlen pontján sem hasonlít majd egy lagzira… Otthonos volt, laza, jókedvű, a hangulattal összhangban alakítottad az események folyását. Mindenhol ott voltál, mégis láthatatlanul ügyeltél arra, hogy mi flow-ban élvezzük az esténket! <3 Köszönöm, hogy szándékosan kimondtad, “Éljen az Ifjú pár!” és én erre bekiabálhattam, hogy “mínusz 10.000 a gázsidból!”. 😀 Te nem hibázol, te cinkosan összekacsintva szórakoztattál. Köszönet azért, hogy még ma is a trükkjeidet emlegetik a vendégek (ki ámulva, ki idegesen követelve, hogy fedd fel a titkodat). Köszönet, hogy az 50-es korosztályból is előcsaltad a gyermeket, köszönet, hogy a kamaszok flegmaságát eltüntetve, lelkesedést ültettél a szemeikbe. Köszönöm, hogy kiléptél a komfortzónádból, és egy olyan előadás házigazdája voltál, aminek nem kaptad meg a szövegkönyvét, mégis profin lehoztad! Köszönöm, hogy a meghosszabbításom voltál, hogy a magamtól mindig elvárt 150% helyett, te 1000%-on teljesítettél. <3 Tomit idézve zárom ezt a levelet: “Vérprofi ez a csávó!” (annyira pedig ismered már, hogy tudd, őt is levetted a lábáról - ami pedig önmagában lenyűgöző) ölellek, A."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart