Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Fatime és Roland

Az esküvő dátuma: 2022-08-27

"Péter a legfantasztikusabb ceremóniamester akit valaha láttunk! Az ahogy vezette, koordinálta az esküvőt vendégvárástól hajnalig az lenyűgöző. A násznép eldobta az agyát a varázslataitól:) Köszönjük, hogy folyamatosan figyeltél ránk, és számíthattunk rád! Pétert receptre írnánk fel minden házasulandó párnak!;) Reméljük lesz még alkalmunk találkozni! Fatime & Roland"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Dóri és Gergő

Az esküvő dátuma: 2022-08-26

"Üdv a kedves Olvasónak, ha egy igazán fergeteges bulizós és àmulatbaejtő esküvöt akarsz akkor Fehér Péter a te embered. Én és kedves párom Dóra , 2022 augusztus 26.-àn tartottuk az esküvőnket és nagyon nem bántuk meg, hogy Fehér Urat kértük fel Ceremónia mesternek.Rövidre zárva a dolgot, szervezés Ötös, lebonyolítás Ötös, szórakoztatás csillagos ötös , vendégsereg kezelése és irányítása Hatos. Ha esküvőt tervezel, terveztek , talàlkozz vele és nem bánod meg. Nagyon köszönjük Neki egy igazi élmény volt. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Ági és Ati

Az esküvő dátuma: 2022-08-19

"Péter kiválóan összefogta az egész násznépet , mindenki élvezte a kisebb és nagyobb varázslatokat egyaránt. Rugalmasan kezelte az apróbb változásokat, rengeteget segített nekünk a szervezésben. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné , hogy ne csak a megszokott játékok legyen az esküvőjén és a Nagy Napját már felszabadultan tudja élvezni."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart