Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Móni és Zsolt

Az esküvő dátuma: 2022-09-08

"A lehető legjobb választásunk volt, hogy Pétert kértük fel az esküvőnk "levezénylésére". Nagyon sok jó tanácsot kaptunk tőle, már az előkészületi időszakban is, és a nagy napot is nagyon határozottan és profi módon igazgatta. Nekünk semmivel sem kellett foglalkoznunk. Bármelyik kapcsolt szolgáltatóban vagy vendégben felmerült kérdésre Péter neve volt a válasz, amire ő 110 százalékban megnyugtató és kielégítő megoldást adott. A varázslataival mindenkit megbabonázott, és azóta is beszédtéma a trükkök megfejtésének lehetősége. A munkássága teljesen természetes volt, semmi felesleges manír, mindvégig barátságos és emberi. Mindenkivel megtalálta a lehető legjobb közös hangot, legyen az idős vagy fiatal, híres vagy esetleg spicces. Köszönjük neked a hozzánk való jóságodat, segítő tanácsaidat és magas szintű tudásoddal való munkavégzésedet. Az egyik szingli vendégünk mondta, hogy ha megházasodik, csak azért teszi majd, hogy Te legyél a ceremónia MESTERE."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Virág és Tamás

Az esküvő dátuma: 2022-09-03

"Péter nem csak az este folyamán végzett fergeteges munkát, de már az előkészületek közben felmerült kérdéseinkre, aggályainkra is mindig segítőkészen válaszolt. Végig pontos és profi volt, aminek köszönhetően az esküvőnk napján nyugodtan mondhattuk vendégeinknek, hogy őt keressék bármi problémájukkal, ezzel is levéve a terhet vállainkról. Mindezek mellett bűvészmutatványaival számtalanszor elkápráztatta a násznépet, ami mindeninek nagyon tetszett. Köszönjük!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Detti és Máté

Az esküvő dátuma: 2022-09-02

"A mi esküvőnk 2022.09.02.-ára esett és kérdés sem volt, hogy kit szeretnénk ceremóniamesterünknek. Még fix dátumunk sem volt, amikor Petire már első körben ráírtunk, hogy mindenképp vele terveznénk a nagy napunkat. Petihez kollégaként és vendégként is volt szerencsénk, most pedig már esküvői párként is látjuk, hogy mennyire profi. Szolgáltatói oldalról is kiválóan együttműködik a többiekkel és a párra is maximális figyelmet fordít. A vendégek imádták, a szervezése tökéletes, végig irányította a napunkat és ezzel egy nagy terhet vett le a mi vállunkról. Így mi 100%-osan át tudtuk magunkat adni az élménynek és óriasit buliztunk. Ezer hála és köszönet mindenért!! Csodálatos napunk volt és mi már az elején tudtuk, hogy veled Peti csak jól járhatunk. ❤"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart