Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Andi és Dávid

Az esküvő dátuma: 2022-09-23

"Pétert minden esküvő előtt álló párnak szívből ajánlunk. Nagyon jól levezényelte a nagy napunkat, mindenkire es mindenre odavigyelt. Mi és az egész násznép is imádtuk a varázslatait. Tökéletes nap volt. Köszönjük."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Evelin és Béci

Az esküvő dátuma: 2022-09-17

"Szuper hangulat, Péter tökéletes választás volt mint Ceremóniamester! Ajánlani fogom az ismerősi körömben is és ajánlom bárkinek! Köszönjük szépen! Fantasztikus élménnyé és csodálatos emlékké tette számunkra az esküvőnket!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Roxi és Karesz

Az esküvő dátuma: 2022-09-10

"Péter nagyon kedves, segítőkész. Bűvésztrükkjeivel elvarázsolt minket teljesen, hatalmasakat nevettünk, nagyon jól szórakoztunk. Az eső itt-ott közbe szólt a menetrendbe, de Péter profin kezelte a helyzetet és segített úgy alakítani a programot, hogy ez ne okozzon gondot, emiatt nagyszerűen zajlott a délután és az este. Gondoskodott róla, hogy ne csak a vendégek, de mi is nagyon jól szórakozzunk. Nagyszerű ember, bűvész, ceremóniamester és időjós 🙂 Ő volt az egyetlen, akivel egyeztettünk és az első találkozás után egyértelmű volt, hogy őt szeretnénk, ha levezényelné az esküvőnket. Imádtunk vele beszélgetni és ámulni, bámulni a trükkjeit 🙂 Nagyszerű volt az is, hogy akik nem a táncparketten voltak azokat szórakoztatta. Hatalmas hangulatot csinált. Szívből köszönünk Neki mindent!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart