Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Fanni & Roland

Az esküvő dátuma: 2017-05-04

"Kedves Péter! Még egyszer köszönjük azt a profizmust, ami végig kísérte a legszebb napunkat. Ha újra átélhetnénk ezt a napot, akkor is téged választanánk és bátran ajánlunk Téged mindenkinek. Csodálatos volt veled együtt, köszönjük. A visszajelzések alapján a vendégeknek is nagyon tetszetek a műsoraid! Fanni & Roland"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Betti és Laci

Az esküvő dátuma: 2017-04-28

"Kedves Péter!!! Bámulatos esténk volt együtt!! Nagyon Szépen Köszönjük Neked!!! Igazán Profi, Szerethető és Varázslatos Személyiség vagy, amit teljesen átadtál nekünk egy estére!! Nekünk pont erre volt szükségünk!! Vagyis Rád!!!❤👌👏 Köszönjük!! Az első perctől kezdve jól éreztem mindezt!!;) A nyugalmad..nyugalmat adott nekünk is! A varázslataid..varázslatot adott nekünk is!!;) Reméljük Te is jól érezted Magad!!! Hálás Köszönet Mindenért! Nagyon megszerettünk!! Sok sok pusziiiii Betti&Laci"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Zsani & Jocó

Az esküvő dátuma: 2016-07-09

"Kedves Péter! Kereken két hónapja! 🙂 Nehéz szavakba önteni, de valami hihetetlenül fantasztikusan fenomenális volt a nagy napunk! S az, hogy ez így lehetett, nagyon nagy részben a Te érdemed is! A mai napig hol elérzékenyülve, hol nevetve gondolunk vissza július 9-ére, a napra, amelynek forgatókönyvét végtelenül profin, rengeteg tapasztalatodból merítve állítottad össze, meghallgatva és beépítve a személyes kéréseinket. De nemcsak elkészült ez a forgatókönyv, hanem a zseniális vezényleteddel meg is valósult belőle minden, akkor és ott, ahol ezt elterveztük, s ennek eredményeként elvarázsoltál mindenkit: a legkisebbektől a legnagyobbakig, a rokonoktól barátokig, természetesen beleértve minket is. Emlékszünk, hogy már az első személyes találkozó utáni percben tudtuk, hogy Rád van szükségünk. Meggyőzött minket a tapasztalatod, a személyiséged, a közvetlenséged és nem utolsó sorban a varázslataid. Nyugodtak voltunk, hiszen éreztük, hogy jó kezekben leszünk nagyjából fél év múlva. Ez hatalmas segítség volt, hiszen elég volt az összes többi szervezendő dologra koncentrálni. Az esküvő előtti második személyes találkozót már egyenesen annyira vártuk, mintha csak egy rég nem látott baráttal való találkozásra készültünk volna. Itt mindent véglegesítettünk, pedig volt néhány változás az első megbeszélésünkhöz képest, de mindent profin és mérhetetlenül rugalmasan kezeltél. A találkozó után már alig vártuk,hogy eljöjjön a nagy nap és végre megmutathassunk Téged mindenkinek. De jó visszagondolni azokra a napokra. 🙂 Végül eljött hát a várva várt nap és minden tökéletes volt! Nem is gondoltuk, hogy ennyi meglepetés vár ránk Tőled. Mindent magabiztosan kézben tartottál, minden úgy alakult, hogy elterveztük és végül mindenkit lenyűgöztél! Külön hatalmas elismerés, hogy az elmaradhatatlan repülésed utáni fájó bokával is kitartottál, mindezt észrevehetetlenül. Nem is vitás: Nélküled egészen biztosan nem lett volna ennyire jó buli. Bárcsak minden hónapban megismételhetnénk! Annyira jó érzés hallani a barátoktól, rokonoktól azokról a pozitív, vicces, varázslatos pillanatokról (és ezáltal utólag részeseivé válni), amikor szűk körben szórakoztattad őket, mert mi épp másokkal voltunk elfoglalva és nem lehettünk ott. Nagyon hiányzik július 9-e és bizony nagyon hiányzol Te is! Szívből gratulálunk, kedves Péterünk, remek showt hoztál össze! Végtelenül hálásak vagyunk Neked, hogy az elejétől a végéig mindig ott voltál, fáradhatatlanul, jókedvűen, varázslatosan! Leírhatatlan megtiszteltetés ez számunkra! Köszönjük Neked, Te utánozhatatlan, nagybetűs BŰVÉSZ-CEREMÓNIAMESTER! Kívánunk az elkövetkező sok-sok évre nagyon jó egészséget Neked és a családodnak, tengernyi boldogságot minden napra, valamint legalább olyan jó bulikat, mint amilyen a miénk volt és persze rengeteg varázslatot! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, hiszen a társaságból már vannak, akik kiszemeltek Téged maguknak! 🙂 Üdv Zsani & Jocó"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart