Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Anna és Dávid

Az esküvő dátuma: 2018-09-22

"Kedves Péter! 🙂 Ezúton szeretnék még egyszer köszönetet mondani, hogy 4 éve felejthetetlenné tetted a lagzinkat Köbölkúton... Mi sem lehet erre jobb bizonyíték, minthogy nemrég egy olyan lagziban voltunk, ahol jelen volt egykori fotósunk és vendégeink egy része és az esti beszélgetések alatt, mindegyikük szóvá tette, hogy azóta sem voltak olyan különleges lagziban, mint amilyen a miénk volt! (Még az azóta jó pár lagziban megfordult fotós is!) Mindenki a bűvész ceremóniamestert emelte ki, mint legnagyobb élmény... a trükköket, játékokat és tréfákat emlegették és az elképesztő hangulatot, amit nagyon nagy százalékban neked köszönhettünk! 🙂 Remélem még sok-sok évig benne leszel az iparban és egyszer újra találkozunk egy lagzin, hogy elvarázsold az esténket, ezúttal vendégként... 😀"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Napsi és Imi

Az esküvő dátuma: 2017-10-07

"Már akkor tudtuk, hogy Petit szeretnénk ceremóniamesternek az esküvőnkre, amikor még valaki más nagy napján kápráztatott el minket. Teljesen egyedi és nagyon látványos az a fajta szórakoztatás, amit ő nyújt, de mellette a háttérben is vér profin rendezgeti a szálakat. Nemcsak hogy összeállított nekünk egy ütős forgatókönyvet, de mindent meg is tett, hogy valóra váltsa az elképzeléseinket. A felmerülő problémákat azelőtt megoldotta, hogy mi egyáltalán észrevettük volna. És nem utolsósorban varázslatos hangulatot biztosított a vendégeinknek, akik azóta is emlegetik. :)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Reni és Dani

Az esküvő dátuma: 2017-09-08

"Mai napig mindenki emlegeti Péter nevét, ha az esküvőnkről van szó. Nemcsak az egyedülálló személyisége, humora és profizmusa miatt, hanem mert az egész esküvőnket flottul, gördülékenyen, teli meglepetésekkel vezényelte le. Ennek ellenére sohasem volt "sok". Tökéletesen érezi mikor kell egy picit átvennie az irányítást, mikor jöhetnek a játékok, mikor szükséges egy két asztalnál megnevettetni a vendégeket, de azt is, ha épp csak hagyni kell áramolni a hangulatot. Az esküvők egyik legfontosabb szereplője a ceremóniamester, boldog vagyok, hogy mi a legjobbat választottuk."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart