Kedves Jegyespár! Köszöntelek honlapomon!

Ahhoz, hogy a nagy nap feledhetetlen maradjon számotokra, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja a dolgokat. Ez az ember a ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel. Ahhoz, hogy ez a nap minden résztvevő számára különleges emlék maradjon – a bűvész-ceremóniamesterre, azaz rám van szükségetek.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett játék vagy program segít a jó hangulat fenntartásában, akárcsak azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé teszem a mulatságot.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt ceremóniamester segítségét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok! 

Köszönettel:

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Eszter & Máté

Az esküvő dátuma: 2019-11-09

"Ahoy Kapitány! Ferge... Most figyelj, - TEGES! Az este fergeteges volt 😁 hihetetlenül örülünk, hogy rád találtunk, jobb ceremóniamesterünk nem is lehetett volna. A hangulat amit teremtettél mind a vendégeinket mind a Gastland személyzetét lenyűgözte. Ahogy sokaktól hallottam, nem tudtak betelni azzal hogy nem sablonos volt hanem varázslatos 😁. Másokat is sikerült meggyőznöd hogy szükség van ceremóniamesterre az esküvőn és ahogy tudom többen is kértek névjegyet tőled 😊 szóval remélem találkozunk még párszor. Bár tisztában voltunk a forgatókönyvel, azért minket is értek meglepetések amiknek nagyon örültünk. Nagyon köszönjük hogy a nagy napunkat levezényelted, bátran tudunk ajánlani mindenkinek 😉."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Tímea és Tamás

Az esküvő dátuma: 2019-09-20

"Kedves Péter! Ígéretünkhöz híven írjuk most Neked az összeszedett, bővebben is kifejtett gondolatainkat a Veled közösen megélt Nagy napunkról! 😉 Már az első találkozás után tudtuk, hogy Rád fog esni a választásunk. A vendégeink most is jó szívvel emlegetnek és azóta is törik a fejüket, hogy: " Ezt a trükköt, hogy csinálta a Péter?" 😀 Szórakoztak a varázslataidon, nagyokat nevettek a humoros játékokon! Köszönjük, hogy emelted a nap színvonalát jelenléteddel! Ami pedig számunkra az egyik legfontosabb volt, hogy nyugodtan élvezhettük az esküvőnk minden pillanatát mert fantasztikus profizmussal vezényeltél le mindent és még a váratlan helyzeteket is (amiből volt egy pár 😅) játszi könnyedséggel oldottad meg! Bátran fogjuk ajánlani a neved a Ceremóniamestert kereső ismerőseinknek! 😉 Hálás szívvel köszönünk mindent! Timi & Tomi"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Szandi és Balázs

Az esküvő dátuma: 2019-09-13

"Kedves Péter! Most, hogy már kezdünk feleszmélni a körülöttünk zajló események után, szeretnénk megköszönni az esküvőnk nagyszerű levezényelését. Már az első találkozásunknál is éreztük, hogy Benned 100%-ban megbízhatunk, amit az eddig kapott vissza jelzések is igazolnak. Elvarázsoltál mindenkit. Reméljük, hogy fogunk még találkozni más esküvőn is. Mi nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek. Szeretettel: Szandi és Balázs ♠️♥️♦️♣️🃏"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók

Kapcsolat

    Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA olvasható el.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  + 36 20 938 3985

  feher.ceremonia@gmail.com

  facebook.com/buvesz.ceremoniamester

Partnerek


website by STart